Náš příběh

Zasvětíme vás do toho, kdy a jak projekt "Be a princess" vznikl. Co nás k tomu vlastně vedlo a jak jsme se my dvě daly dohromady. Prostě takový bleskový flashback.

Seznámily jsme se v roce 2003 na Obchodní akademii v Jindřichově Hradci. Doteď nám přijde neuvěřitelné, že jsme se po celé čtyři roky studia na střední škole každý den JEN pozdravily. Nebylo to o žádné nevraživosti, zkrátka jsme se každá pohybovala v jiné partě. Jaké bylo překvapení, když jsme se po těch čtyřech letech dennodenního „míjení“ uviděly na zápisu do prvního ročníku na vysoké škole. Naše partičky byly pryč a byly jsme jen my dvě. Ze společného sezení v posluchárnách a menze jsme se dostaly až k úžasnému přátelství. Zjistily jsme, že máme tolik společného. Stejné zájmy, stejné názory a hlavně stejné sny. Už v té době jsme obě milovaly vše, co se týká módy, krásy a stylu. Prakticky celé studium jsme byly všude spolu. Tvořily jsme spolu seminárky, dokonce i zkoušky a státnice jsme absolvovaly ve stejný den. Ale hlavně jsme pořád měly ten svůj sen, že si jednou společně otevřeme obchod, a módě i kráse se budeme věnovat. Ale v tu chvíli nás svazoval strach z neúspěchu a náš sen zůstal jen snem. Pak přišel velký zlom způsobený složitou životní událostí. Zjistily jsme, že nejsme nesmrtelné a že ten čas, který máme, chceme věnovat našim snům. Nechceme dělat to, co od nás očekávají druzí. Nechceme jednou litovat toho, že jsme se ani nepokusily změnit naše sny ve skutečnost. Strach z neúspěchu byl najednou pryč. Zjistily jsme, že nemáme co ztratit. Věřte nám, že do toho dáváme naše srdce a pevně věříme, že budeme mít úspěch a že budeme do Vašich životů vnášet jen radost. Uděláme pro to / pro VÁS maximum.

A tak vznikl v roce 2014 projekt "Be a princess".

Půjčovna šatů

Rádi vám zapůjčíme svatební či maturitní šaty z naší stále se rozšiřující nabídky a poradíme s jejich výběrem. Snažíme se sledovat trendy a každý rok pro Vás objednáváme nové modely a zároveň každý rok spoustu modelů vyprodáváme za fantastické ceny.

Na všechny zkoušky šatů je nutné se předem objednat, a to buď na telefonu 704 726 742 nebo na emailu info@beaprincess.cz. Rezervovat zkoušku můžete i přes náš rezervační formulář

Pro bližší informace k jednotlivým modelům nás prosím neváhejte kontaktovat telefonicky nebo emailem.

Maturitní šaty půjčujeme od 3 500 Kč, svatební šaty již od 8 000 Kč.

Platit u nás lze pouze hotově nebo pomocí QR kódu přes internetové bankovnictví. Nepřijímáme platební karty.

Přečtěte si, jak probíhá zkouška šatů u Be a princess