Výměna a vrácení zboží

NEJSTE SE ZBOŽÍM SPOKOJENI?

Zboží můžete vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od převzetí zásilky. Zboží, které vracíte, musí bý nenošené, v původním neponičeném obalu a s visačkou. V případě, že zboží vrátíte v jiném stavu, máme právo na stržení určitého procenta z vrácené částky. 

JAK POSTUPOVAT?

Vyplňte formulář pro vrácení zboží / výměnu (ke stažení dostupný zde). Tento formulář Vám byl odeslán společně s fakturou za zboží na Vaší emailovou adresu. Tento vyplněný formulář pak společně s kopií faktury a nepoužitým zbožím v původním stavu se všemi visačkami zašlete jako doporučený balíček zpět na adresu:

Be a princess
Rodvínov 131
37701 Jindřichův Hradec 

KDY A JAK DOSTANU SVÉ PENÍZE ZPÁTKY?

Částku za vrácené zboží (bez poštovného) vám vrátíme nejpozději do 30 dní ode dne přijetí vráceného zboží. Ponechte si podací lístek do té doby, než vám od nás přijde potvrzení, že jsme Váš požadavek vyřídili.

POTŘEBUJETE JEN JINOU VELIKOST ČI CHCETE JINÉ ZBOŽÍ?

V případě, že si přejete pouze zboží vyměnit za jiné, vytvořte prosím na našem eshopu novou objednávku a do poznámky připište, že se jedná o výměnu za zboží, které nám zasíláte zpět. K vrácenému zboží přiložte kopii faktury a vyplněný formulář pro vrácení zboží / výměnu viz výše. Případný doplatek uhraďte pod variabilním symbolem nové objednávky. Naopak případný přeplatek Vám vrátíme na Váš bankovní účet.

 

REKLAMACE

Pokud by se zbožím bylo cokoli v nepořádku, dejte nám o tom co nejdříve vědět (telefonicky na +420 704 726 742 nebo e-mailem info@beaprincess.cz) a zároveň zašlete zboží jako doporučenou zásilku (ne jako balík do ruky či na poštu!) na adresu:

Be a princess
Rodvínov 131
377 01 Jindřichův Hradec 

V balíčku nesmí chybět kopie faktury a vyplněný formulář pro reklamaci (ke stažení dostupný zde). Jakmile se nám zboží vrátí, dáme vám ihned vědět a zašleme doklad o přijetí reklamace. Na vyřízení reklamace máme ze zákona danou lhůtu 30 pracovních dní, snažíme se však reklamace vyřizovat co nejrychleji. V případě oprávněné reklamace vracíme celou částku i s poštovným. 

V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.